Unchiul primarului din Iași scapă de amendă, după ce a distrus o banca în parc

Data:

Poliţia Locală Iași l-a amendat, Poliţia Locală iași l-a scăpat. Vasile Chirica, unchiul primarului Mihai Chirica, a scăpat în instanţă de plata unei amenzi de 1.500 de lei, pe care a primit-o anul trecut după ce ar fi intrat “fără drept” cu maşina în Parcul Copou unde, conform procesului verbal scris de un agent de poliţie, “a distrus complet” o bancă. Agentul şi-a făcut treaba ca la carte, după ce a vizionat imagini video de pe camerele din parc. Imaginii care însă nu au fost trimise şi la instanţă de şefii săi, subordonaţi de-ai primarului, deşi judecătorii le-au cerut în mod expres.

“Unchiul Vasile” a semnat procesul verbal de contravenţie fără să facă alte menţiuni, dar cinci zile mai târziu a solicitat Judecătoriei anularea amenzii.

În continuare, după cum se arată în hotărârea instanţei judecătoreşti, Poliţia Locală, instituţie aflată sub conducerea Primarului Municipiului Iaşi, “nu a formulat întâmpinare pentru a-şi exprima poziţia procesuală faţă de susţinerile petentului” (n.r. – unchiul primarului de Iaşi) şi nici nu a prezentat magistraţilor imaginile surprinse de camerele de luat vederi din parc, “deşi i s-a pus în vedere să depună întreaga documentaţia care a stat la bază întocmirii procesului verbal”.

Continuarea, în Ziarul de Iași!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul:

- Publicitate -spot_imgspot_img

Azi

Mai multe articole similare
Similare

Atacul asupra Salman Rushdie: suspectul Hadi Matar, acuzat de tentativă de omor

Hadi Matar, 24 de ani, persoana acuzată că l-ar...

David Popovici, nou record mondial la 100 m liber, la Campionatul European

David Popovici a câștigat aurul european, cu un nou...

Salman Rushdie. Poveștile sunt întotdeauna nemuritoare

Poveștile sunt cele mai puternice lucruri din lume. Pentru...

Cum a cumpărat un fost prefect al Constanței, toată viața bugetar, ruina unui han cu 650.000 de euro

Un fost prefect al Constanței, care conform CV-ului a...