marți, 24 mai 2022
AcasăÎn lumeInternaționalUnitatea Occidentului în criza din Ucraina, subminată de duplicitatea Germaniei

Unitatea Occidentului în criza din Ucraina, subminată de duplicitatea Germaniei

Șeful Marinei germane, Kay-Achim Schönbach, a demisionat zilele trecute după ce declarațiile sale conform cărora preşedintele rus Vladimir Putin merită respect, iar Peninsula Crimeea nu va mai aparţine niciodată Ucrainei au provocat un val de furie în Kiev și în mai multe capitale occidentale.

Acestea nu au fost însă singurele afirmații sau acțiuni venite din partea unor oficiali de la Berlin care au stârnit controverse și au ridicat semne de întrebare legate de hotărârea reală a Germaniei de a se alătura eforturilor occidentale ce vizează stoparea planurilor războinice ale țarului de la Kremlin.

Rusia a negat afirmațiile conform cărora intenționează să invadeze Ucraina. Liderul de la Kremlin a adresat însă Occidentului cereri despre care spune că privesc securitatea Rusiei, inclusiv ca Ucraina să fie oprită să adere la alianța militară de apărare NATO.

Citiți articolul integral pe G4Media.ro

Citiți și: Armata rusă a început exercițiile militare în regiunile din apropierea Ucrainei și din Crimeea ocupată de Moscova

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE