sâmbătă, 18 septembrie 2021
AcasăLa ziEducațieUniversitatea din Pitești reia cursurile în sistem față în față

Universitatea din Pitești reia cursurile în sistem față în față

După mai bine de un an în care cursurile s-au mutat în mediul online, Universitatea din Pitești își redeschide porțile pentru a primi, iarăși, studenții în sălile de clasă. Anunțul a fost făcut în urmă cu câteva zile de către rectorul Universității, iar reacțiile au fost pe măsură.

Foarte multe persoane din mediul online, precum și foarte mulți studenți au fost mulțumiți de vestea că se vor întoarce la cursurile orgnanizate în regim fizic. Viața tinerilor de înainte de pandemie începe să revină puțin câte puțin la normal, ceea ce nu poate decât să bucure. Studenții simt cu adevărat lipsa cadrelor didactice prezente fizic, întâlnirile cu colegii, precum și lipsa activităților pe care le organizau împreună.

Articolul integral în Argeșul Online

Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE