Universitatea Româno-Americană a devenit membru al „OSCE Network of Think Thanks and Academic Institutions”

Data:

Potrivit G4Media, Universitatea Româno-Americană a anunțat miercuri că începând din luna octombrie 2021 devine membru al „OSCE Network of Think Thanks and Academic Institutions”, fiind „recunoscută în plan internațional pentru capacitățile sale de cercetare științifică”, după 30 de ani de la înființare.

Crearea Rețelei OSCE a fost recomandată de fostul secretar general, Lamberto Zannier, în discursul din iulie 2011. Doi ani mai târziu, la Viena, 16 instituții prestigioase de cercetare au pus bazele Rețelei în urma consultărilor pe care acestea le-au avut cu delegații ale țărilor lumii și ale instituțiilor OSCE.

Peste 140 de membri

Fiind o structură independentă de statele membre OSCE, rețeaua, alcătuită astăzi peste 140 de membri, funcționează ca o platformă globală de cercetare și comunicare în domeniul securității, oferind expertiză academică și politică organismelor internaționale.

În prezent, Rețeaua reunește cele mai prestigioase centre de cercetare științifică la nivel mondial, axate pe probleme de securitate globală și regională.

Articolul integral, pe G4Media!

Sursa foto: Facebook/ Universitatea Româno-Americană

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Sute de conturi bancare din Spania, sparte de grupări infracționale din România

Sute de conturi bancare din Spania, sparte de membrii...

Tenorii ALIN STOICA, VLAD MIRIŢĂ şi ŞTEFAN von KORCH concertează în premieră împreună în turneul naţional 3 VOCI MAGNIFICE

Tenorii ALIN STOICA, VLAD MIRIŢĂ şi ŞTEFAN von KORCH concertează în premieră împreună în turneul naţional 3 VOCI MAGNIFICE

Românca plecată la facultate în SUA în timpul pandemiei, care a ajuns să fie dorită de Microsoft

Românca plecată la facultate în SUA în timpul pandemiei:...

Custodia Copilului pentru Părinții Necăsătoriți: Drepturi și Obligații

Custodia Copilului pentru Părinții Necăsătoriți: Drepturi și Obligații