Tinerii care au bătut un polițist în gara Gugești au primit control judiciar 60 de zile

Data:

Cei trei tineri care au bătut un polițist în Gara Gugești – Vrancea au fost duși astăzi la mandat și au primit 60 de zile de control judiciar fiecare. Reamintim că un ofițer de poliție din comuna Gugești – Vrancea, aflat în timpul liber, a fost bătut de trei tineri pentru că a intervenit când aceștia agresau o femeie în Gara Gugești.

Polițistul și-a declinat identitatea, însă tinerii l-au luat la bătaie în fața fiului acestuia, un minor de 7 ani. Cei trei agresori au fost reținuți 24 de ore de polițiștii din Gugești și urmează să fie prezentați pentru arestare preventivă pentru loviri, nu pentru ultraj.

Citește și: Polițist bătut în fața fiului său minor, pentru că a încercat să salveze o tânără de agresiune. Agresorii nu sunt cercetați pentru ultraj

Incidentul s-a petrecut în seara zilei de 29 ianuarie, în Gara din Gugești, unde polițistul, aflat în timpul liber, se afla împreună cu fiu său de 7 ani. Ofițerul a observat cum trei tineri agreau verbal și fizic o femeie, pe peron, și a intervenit, spunându-le că este polițist și rugându-i să se oprească.

În acel moment, cei trei tineri au tăbărât pe polițist și l-au lovit cu pumnii și picioarele, la scenă asistând și fiul minor al ofițerului.

„La data de 30 Ianuarie 2023, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gugesti au dispus reținerea pentru 24 de ore a trei tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 23 de ani, care în cursul serii de 29.01.2023, în jurul orei 20:23, au lovit un bărbat, in timp ce se afla pe peronul gării din comuna Gugești.

Potrivit Statului Polițistului din Atribuțiile Poliției Române – Legea 218/2002, art.28, alineatul 4 „Poliţistul este obligat să intervină şi în afara orelor de program, a atribuţiilor sale de serviciu şi a competenţei teritoriale a unităţii din care face parte, când ia cunoştinţă de existenţa unei infracţiuni flagrante, precum şi pentru conservarea probelor în cazul altor infracţiuni a căror cercetare va fi efectuată de organele competente.”

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent, redactor-șef la publicația Vrancea24, corespondent G4 Media și editor la PRESShub, cu o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune. Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent la mai multe publicații și televiziuni naționale. Este singurul ziarist român menționat de două ori în Raportul de Stat al Statelor Unite ale Americii, în anii 2006, respectiv 2020, la capitolul Libertatea de exprimare. A fost cercetat de DIICOT pentru că a refuzat să dezvăluie sursa unor scurgeri de informații din NATO - MApN și a câștigat 5 procese intentate de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Primarul Chirica promite iar „Tren metropolitan” la Iași | Ziarul de Iași

Primarul Chirica promite iar „Tren metropolitan” la Iași, proiect...

Filorusul Dorel Vișan a primit ordinul masonic Umaniterra, după o vizită la Moscova | Aktual24

Filorusul Dorel Vișan a primit ordinul masonic Umaniterra, după...

Romanian Creative Week Iași și noul său magazin online | Ziarul de Iași

Romanian Creative Week Iași și noul său magazin online...