miercuri, 25 mai 2022
AcasăLa ziActualitateUSR a atacat legea bugetului de stat pe 2022 la Curtea Constituţională

USR a atacat legea bugetului de stat pe 2022 la Curtea Constituţională

Uniunea Salvaţi România a depus, vineri, la Curtea Constituţională, sesizarea privind legea bugetului pentru 2022.

Anunţul privind intenţia de a ataca la CCR bugetul a fost făcut de vicepreşedintele USR Dan Barna încă de miercuri, imediat după votul final din Parlament pe legea bugetului de stat pe 2022. Dan Barna a anunţat de la tribuna plenului că bugetul pe 2022 îi discriminează pe români şi a arătat că niciun amendament al USR nu a fost acceptat de noua coaliţie din Parlament, relatează News.ro.

Printre altele, în sesizare a fost invocata incalcarea prevederilor constitutionale privind egalitatea in fata legii, prin nealocarea de resurse financiare proportionale cu necesitatile in Sectorul 1, fara aplicarea mecanismelor si algoritmului de alocare prevazute in Legea nr. 273/2006 privind finantele publice locale.

Citiți articolul integral pe G4Media.ro

Citiți și

Claudiu Năsui (USR): „Bugetul pe 2022 este unul al minciunii și hoției. PSD-PNL ne bagă în groapă”

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE