sâmbătă, 22 ianuarie 2022
AcasăLa ziUSR: În 18 zile vom avea o nouă categorie de pensii speciale...

USR: În 18 zile vom avea o nouă categorie de pensii speciale dacă premierul nu le anulează prin ordonanță de urgență

USR cere, din nou, anularea pensiilor speciale pentru zecile de mii de foști primari, viceprimari, președinți și vicepreședinți de consilii județene.

„În 18 zile vom avea o nouă categorie de pensii speciale dacă premierul României, Nicolae Ciucă, nu le anulează prin ordonanță de urgență.600 de milioane de lei anual. Atât ne vor costa pensiile speciale pentru baroni. Sunt bani cu care am putea construi și echipa peste 50 de creșe. Sunt bani cu care am putea construi ori moderniza 30 de noi unități de îngrijire ambulatorie și 200 de centre comunitare integrate, amplasate în special în mediul rural, pentru ca milioane de români să aibă acces la servicii medicale imediate și de calitate”, precizează, luni, USR, pe pagina oficială de Facebook.

Proiectul se află la Senat.

„Trebuie tăiate pensiile speciale vechi, nu create altele noi. Dacă domnul Ciucă nu are curaj să dea OUG, actuala majoritate PNL – PSD – UDMR poate vota proiectul de lege de anulare a pensiilor speciale depus de USR și tergiversat în Parlament. Proiectul se află la Senat. Cu un calendar clar, el poate fi pus pe ordinea de zi, votat săptămâna viitoare și promulgat de Președintele Klaus Iohannis”, se mai arată pe pagina oficială a USR.

Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE