duminică, 22 mai 2022
AcasăLa ziPoliticăUSR PLUS București îl avertizează pe edilul Nicușor Dan să stopeze „mascarada”...

USR PLUS București îl avertizează pe edilul Nicușor Dan să stopeze „mascarada” concursurilor de angajare în Primăria Capitalei

Neînțelegerile dintre reprezentanții USR PLUS București și primarul Nicușor Dan continuă, edilul Capitalei fiind somat să stopeze demersul angajărilor din Primărie și instituții subordonate, pe motiv că toate criteriile de participare care s-au prevăzute la concursurile de ocupare ar fi fost făcute cu dedicație.

Reprezentanții USR PLUS arată că au fost demarate concursuri pentru următoarele posturi de conducere:

  • Concursul pentru ocuparea postului de Director al Direcției Management și Structuri Unități Sanitare
  • Concursul pentru ocuparea postului de Director general al Administrației Străzilor București

Viceprimarul USR PLUS, Horia Tomescu, i-a atras atenția Primarului Nicușor Dan, din 8 iulie,  pe tema organizării concursurilor pentru posturile menționate și ar fi primit asigurarea că acestea vor fi anulate deoarece „au condiții specifice restrictive”.

Concursurile nu s-au mai anulat însă – potrivit reprezentanții USR-PLUS București.

Articolul integral în G4Media

SursăG4Media
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE