Vaccinarea este obligatorie pentru angajaţii Google şi Facebook care lucrează de la birou

Data:

Facebook şi Google au anunţat că toţii angajaţii care vor lucra din birourile celor două companii vor trebui, în mod obligatoriu, să se vaccineze, transmite News.ro, preluat de publicația G4Media.

În vreme ce atât Google, cât mai ales Facebook, oferă un anumit nivel de flexibilitate în ceea ce priveşte libertatea angajaţilor de a lucra de la distanţă, cei care doresc sau sunt nevoiţi să lucreze de la birourile celor două companii vor trebui să se vaccineze.

Google şi Facebook au anunţat, la distanţă de câteva ore, că vaccinarea va fi obligatorie pentru propriii angajaţi, care trebuie să lucreze de la birou şi care vor avea mai multe contacte directe cu colegi şi parteneri.

Sundar Pichai, şeful Google, a spus că vaccinarea celor peste 135.000 de angajaţi, pe care compania îi are în 50 de ţări, le va oferi acestora mai multă linişte cu privire la virus.

În acelaşi timp, Google amână revenirea la birou a angajaţilor săi pentru jumătatea lunii octombrie, asta după creşterea, din nou, a numărului de infectări, cu varianta Delta.

Facebook va cere tuturor angajaţilor din Statele Unite care vin la birou să se vaccineze. Pentru angajaţii din alte ţări, o decizie va fi luată la o dată ulterioară şi va diferi, probabil, de la ţară la ţară.

Vaccinarea obligatorie pentru proprii angajaţi este o politică adoptată de un număr de din ce în ce mai mare de companii de tehnologie şi entertainment. Netflix, de exemplu, le va cere tuturor celor care intră în contact cu actorii să se vaccineze.

(Articol preluat din G4Media)

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related