Vaccinează-te! În Brașov nu mai poți intra fără certificat verde la oficierea căsătoriilor nici dacă ești mire

Data:

Restricțiile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 se extind în Municipiul Brașov, la Starea Civilă, începând de miercuri.

Brașov: certificatul verde e obligatoriu la oficierea căsătoriilor

Toți participanții la oficierea căsătoriei (cei doi miri, martorii, invitații, fotograful și videograful) vor putea participa doar dacă fac dovada vaccinării sau trecerii prin boală, pe baza certificatului verde, sau a testului negativ.


„Măsura se aplică din 27 octombrie (data primei oficieri după intrarea în vigoare a noilor restricții), având în vedere intrarea în vigoare a noilor măsuri pentru limitarea riscului de de răspândire a COVID -19, aprobate prin Hotărârea de Guvern 1.130/22.10.2021”, a precizat, marți, Primăria Brașov.

În cazul testului RT-PCR, acesta nu trebuie să fie mai vechi de 72 de ore, iar în cazul unui test antigen rapid, rezultatul nu trebuie să fie mai vechi de 48 de ore.
Numărul maxim de participanți la ceremonia de oficiere a căsătoriei este de 20 de persoane (miri, martori, invitați, fotograf și videograf).


Săptămâna aceasta sunt programate 13 căsătorii, prima fiind miercuri, 27 octombrie. Cele mai multe sunt programate sâmbătă, 30 de octombrie: 9 căsătorii.

spot_imgspot_img
Roxana Stancu
Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Ipocrizie în prag de alegeri! Discurs schimbat la 180 de grade al șefului PNL Brăila

Ipocrizie în prag de alegeri! Discurs schimbat la 180...

Sondajul RTV în care opțiunile de vot depășesc 100%. Ironii pe rețelele de socializare | Aktual24

Sondajul RTV, realizat de de Sociopol, institut patronat de...