duminică, 29 mai 2022
AcasăLa ziSănătateVaccinează-te! În Brașov nu mai poți intra fără certificat verde la oficierea...

Vaccinează-te! În Brașov nu mai poți intra fără certificat verde la oficierea căsătoriilor nici dacă ești mire

Restricțiile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 se extind în Municipiul Brașov, la Starea Civilă, începând de miercuri.

Brașov: certificatul verde e obligatoriu la oficierea căsătoriilor

Toți participanții la oficierea căsătoriei (cei doi miri, martorii, invitații, fotograful și videograful) vor putea participa doar dacă fac dovada vaccinării sau trecerii prin boală, pe baza certificatului verde, sau a testului negativ.


„Măsura se aplică din 27 octombrie (data primei oficieri după intrarea în vigoare a noilor restricții), având în vedere intrarea în vigoare a noilor măsuri pentru limitarea riscului de de răspândire a COVID -19, aprobate prin Hotărârea de Guvern 1.130/22.10.2021”, a precizat, marți, Primăria Brașov.

În cazul testului RT-PCR, acesta nu trebuie să fie mai vechi de 72 de ore, iar în cazul unui test antigen rapid, rezultatul nu trebuie să fie mai vechi de 48 de ore.
Numărul maxim de participanți la ceremonia de oficiere a căsătoriei este de 20 de persoane (miri, martori, invitați, fotograf și videograf).


Săptămâna aceasta sunt programate 13 căsătorii, prima fiind miercuri, 27 octombrie. Cele mai multe sunt programate sâmbătă, 30 de octombrie: 9 căsătorii.

Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE