vineri, 21 ianuarie 2022
AcasăRecomandateVaccinurile previn formele grave de COVID-19 în cazul variantei Omicron

Vaccinurile previn formele grave de COVID-19 în cazul variantei Omicron

Oamenii de ştiinţă sud-africani au concluzionat, după prima fază a studiilor, că vaccinurile împiedică Omicron să provoace o formă gravă de COVID-19, relatează El Pais, preluat de News.ro.

Datele preliminare ale studiului, prezentate Parlamentului, semnalează că testul PCR permite aflarea faptului că infecţia este cu noua mutaţie a coronavirusului fără să fie nevoie de secvenţierea genomului.

NGS-SA (Network for Genomic Surveillance in South Africa) a prezentat miercuri după-amiază în faţa Comisiei pentru sănătate a Parlamentului ţării datele iniţiale ale studiului privind Omicron.

Citiți articolul integral pe G4Media.ro

Citiți și

Șeful Pfizer: Cel mai probabil va fi nevoie de vaccinare antiCovid anual pentru următoarea perioadă

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE