Valeriu Nicolae: Peste 1.200 de generali produși doar de două instituții

Data:

2017 doctori au scos Universitatea Națională de Apărare (UNAp) și Academia de Poliție până acum, a calculat activistul Valeriu Nicolae. O estimare moderată făcută de acesta arată că cele două instituții au produs peste 1.200 de generali.

„Pensia medie a unui general depășește 2.500 de euro pe lună. Adică un minim de 36.000.000 de euro pe an. Din cei 25 de doctori produși de al doilea conducător de doctorate (uitasem că am trecut și prin doctorii domnului Ozunu) pe care l-am analizat – 21 sunt generali”, a menționat Valeriu Nicolae.

Trei au făcut pușcărie (o rată de 8 ori mai mare decât media), patru au copii cu doctorate tot la UNAp și 18 au predat – mare parte a lor fiind și conducători de doctorate la UNAp.

„Majoritatea au jucat un rol important la Revoluție și au avut funcții de conducere în timpul comunismului, doi dintre ei fiind în Marea Adunare Națională. Desigur au avut funcții incredibil de importante în armată, dar și în tot felul de alte locuri inclusiv la Transelectrica că doar e țara generalilor.

Citește și: „Supersonica” Kovesi. Bilanț spectaculos după primul an ca procuror șef european

O bună parte a celor de mai sus au soțiile (toți sunt bărbați) angajate la stat. Familiile lor au făcut adesea peste 100.000 de EUR pe an. Există un general care făcea de la stat pe lună cât făceau alții în OPT ani jumătate”, arată Valeriu Nicolae.

O mare parte a tezelor lor put a plagiat (subiecte care se tot repetă).Ce mi se pare vomitiv este tăcerea bravilor noștri „oameni buni și valoroși” din armată. Nu poți să accepți pe burtă nenorocirile astea pe care le știți foarte bine toți și să pretinzi că tu, în fapt, ești om bun.

Urmăriți PressHUB și pe Google News

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Soția se luptă cu soțul ei pentru primărie. Campanie electorală în Mehedinți

Soția se luptă cu soțul ei pentru primărie. Primarul...

Un nou contract pentru reabilitarea liniilor de tramvai din București

Un nou contract pentru reabilitarea liniilor de tramvai din...

Clotilde Armand a fost trimisă în judecată. Ce i se reproșează | Revista 22

Clotilde Armand a fost trimisă în judecată, joi, într-un...