sâmbătă, 22 ianuarie 2022
AcasăRecomandateValul patru s-a instalat oficial. Ministrul Sănătății: Putem ajunge la 4.000 de...

Valul patru s-a instalat oficial. Ministrul Sănătății: Putem ajunge la 4.000 de cazuri spitalizate

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a declarat că, potrivit INSP, ar putea apărea în valul patru aproximativ 4.000 de cazuri spitalizate pe zi. De asemenea, acesta susține că vârful valului patru ar putea fi la sfârșitul lui septembrie. Tendința e crescătoare la toți indicatorii.

Numărul de cazuri spitalizate este mult mai mic decât numărul de cazuri spitalizate în cursul valului trei, chiar dacă numărul de infectări a ajuns să fie similar cu ceea ce s-a întâmplat în valul trei. Și atunci ne așteptăm ca numărul de internări să fie mai mic acum decât în valul trei, chiar dacă s-ar putea să ajungem la un număr de infectări similar cu cel din valul trei. Dar, pe de altă parte, facem apel către populație să meargă să se vaccineze.

Citește articolul integral în Newsweek România

Newsweek România
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE