Acuzații: vameşi ucraineni nu lasă refugiaţii să treacă, nici chiar mame cu copii mici, până nu dau mită

Data:

Camionagii ieşeni care au tranzitat zilele acestea Ucraina susțin că poliţiştii de frontieră ucraineni cer şpagă celor care vor să iasă din ţara lovită de război.

Transportatorii ieşeni au povestit că cei de la frontiera ucraineană cer mamelor cu copii chiar şi 350 de euro, altfel nu ies din ţară. Pentru cei care au copii de 18 ani, şpaga este şi de 2.000 de euro numai pentru tânăr.

De asemenea, transportatorii spun că numeroşi cetăţeni din Republica Moldova părăsesc ţara de teamă că ruşii vor ocupa ţara în scurt timp. Ce spun şoferii ieşeni îţi face părul măciucă.

Informaţiile au fost furnizate de către şoferii unei firme de transport marfă din Iaşi care au ajuns acasă şocaţi de ceea ce au văzut.

Citește articolul integral pe Ziaruldeiasi.ro

Citește și: Borș cald, haine, pături și alimente de la voluntari, pentru refugiații din Ucraina care intră prin vama de la Isaccea

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Ipocrizie în prag de alegeri! Discurs schimbat la 180 de grade al șefului PNL Brăila

Ipocrizie în prag de alegeri! Discurs schimbat la 180...

Sondajul RTV în care opțiunile de vot depășesc 100%. Ironii pe rețelele de socializare | Aktual24

Sondajul RTV, realizat de de Sociopol, institut patronat de...