VERNISAJ: „Gânduri și vise”, la Muzeul Grăniceresc Năsăudean

Data:

După ultima sa expoziție din acest an, de la Madrid, de pe simezele Galeriilor de Artă „Eka &Moor” din capitala Spaniei, artista Anamaria Bodea revine cu o nouă expoziție de pictură, de această dată chiar în orașul său natal. Intitulată „Gânduri și vise”, a treia expoziție personală a pictoriței năsăudene aduce lucrări noi, surprinzătoare, expresie a incontestabilei sale evoluții artistice.

„În 4 august voi avea vernisajul celei de-a treia expoziții personale, „Gânduri și vise”, o expoziție în care voi prezenta ceva diferit. Îmi place să surprind cu lucrări noi în care, bineînțeles, să se vadă evoluția de la un an la altul. Sper să fie o expoziție plăcută vizitatorilor”, spune artista Anamaria Bodea.

Vernisajul expoziției va avea loc miercuri, 4 august, începând cu orele 12, la Muzeul Graniceresc Năsăudean.

Născută la Năsăud, pe data de 4 martie 1984, unde a crescut și a urmat studiile în școlile năsăudene, Anamaria Bodea a plecat din țară acum mai bine de două decenii.

Anamaria Bodea

Articolul integral în Năsăudeanul

spot_imgspot_img
Năsăudeanul
Năsăudeanulhttps://nasaudeanul.ro
Subiectele și articolele din „Năsăudeanul” se referă în primul rând la oamenii de lângă noi: fie că vorbim despre năsăudeni, fie că vorbim despre locuitorii județului – al cărui al doilea nume este, să nu uităm, Năsăud – care își aduc local, zi de zi, contribuția pentru comunitate, fie despre cei care au plecat în străinătate pentru o viață mai bună, dar nu s-au rupt de viața plaiului natal drag, fie că vorbim despre instituțiile care ne afectează, în bine sau rău, existența noastră și a celor de lângă noi, oriunde ne-am afla. Misiunea noastră este de a informa, corect și complet, pentru a sprijini formarea unei comunități responsabilă și puternică, pentru a promova valorile locale autentice, oameni și locuri și, în general, pentru a contribui la binele societății.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Tudorel Toader a pierdut funcția de rector al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași

Tudorel Toader a pierdut funcția de rector al Universității...

Cine este doctorul Cîrstoiu, candidatul comun al PSD și PNL pentru Primăria Capitalei

Cine este doctorul Cîrstoiu, candidatul pe care coaliția PSD-PNL...

România a pierdut procesul pe certificatele verzi. Datorează 42 milioane de euro plus dobânzi

România a pierdut procesul pe certificatele verzi, la Tribunalul...