duminică, 28 noiembrie 2021
AcasăLa ziActualitateViaţă ratată: elev bun, condamnat pentru droguri la trei ani şi jumătate...

Viaţă ratată: elev bun, condamnat pentru droguri la trei ani şi jumătate de puşcărie

Băiatul, un elev bun la învăţătură, de clasa a XII-a, va sta după gratii în loc să-şi vadă de examene, după ce a fost prins cu droguri în maşină în Copou, alături de amicii care îi erau clienţi. Deşi în general instanţa a admis că acesta nu se prea droga, pentru că i se făcea rău, a reţinut însă că se ocupa asiduu de vânzări. Practic, deşi i s-a dat pedeapsa minimă, tot a primit o condamnare de 3 ani jumătate de închisoare.

În loc ca în aceste zile să-şi dea bacalaureatul de toamnă, după ce l-a ratat prin neprezentare pe cel din vară, un tânăr din Hlincea se pregăteşte să înceapă ispăşirea unei pedepse pentru trafic de droguri. Curtea de Apel ieşeană a respins apelul îanintat de Robert Andriazi împotriva sentinţei date de Tribunal. Tânărul a primit o pedeapsă relativ uşoară, dar tot va rămâne închis timp de 3 ani şi jumătate.

Citește articolul integral în Ziarul de Iași

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE