duminică, 26 septembrie 2021
AcasăLa ziPoliticăVicepremierul Dan Barna, despre scandalul din CFR: Situația se poate repeta, trebuie...

Vicepremierul Dan Barna, despre scandalul din CFR: Situația se poate repeta, trebuie să avem un sistem de reacție la criză. Nu ajută pe nimeni o isterie falsă

Vicepremierul Dan Barna a declarat, vineri, că asftel de evenimente se vor repeta și că este important să avem un sistem de reacție la criză, făcând referire la accidentul feroviar de la Fetești și la trenurile care au stat în câmp mai mult ore, pe magistrala București-Constanța.

„Nu este nici prima nici ultima dată când datorită accidentelor sau fenomenelor meteo extraordinare se întâmplă un astfel de eveniment. Trebuie să avem un sistem de reacție la criză, să fie prevăzute persoanele care trebuie să intervină. Situația se poate repeta, asta e situația”, a declarat Barna.

Vicepremierul a devenit iritat la insistențele jurnaliștilor despre copiii care au așteptat în câmp mai multe ore, fără alimente și apă și despre copacii căzuți pe linii, dacă au existat sau nu:

„Nu ajută pe nimeni o isterie falsă. Să nu mai dăm informații greșite. Am siguranța că au fost mai mulți copaci pe acea cale ferată. Nelucrând la calea ferată, pe partea tehnică nu avem unde să ajungem. În realitatea e foarte frumos să se spună – să trimitem un autocar. Dacă ești pe câmp, la 2 noaptea, nu poți să trimiți autocare cu elicopterul”, a declarat Barna.

Citește articolul integral în G4Media

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE