VIDEO Alin Grămescu: Am intrat în bibliotecă să mă încălzesc. Am rămas 2 ani

Data:

Peste 75.000 de copii din România au rămas singuri în țară, după ce părinții lor au plecat la muncă în străinătate. PRESShub a discutat cu unul dintre acești copii rămași singur în țară, dar care a reușit să învingă toate obstacolele.

Fenomenul durează de ani de zile și lasă în urmă cicatrici adânci. Unii copii reușesc să își învingă destinul potrivnic.

Citește și: Poți fi profesor și să distribui conspirații? Trei exemple care ne sperie

Părinții lui Alin Grămescu au plecat la muncă în străinătate când el avea 12 ani. A rămas acasă cu surorile lui de 13 și 8 ani. Au fost ani grei.

Abia la 20 de ani, Alin Grămescu a început să-și găsească drumul. După ce s-a făcut el bine, a început să facă și altora bine.

Alin Grămescu vorbește la Interviurile PressHUB despre cum a reușit.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Răzvan Chiruță
Răzvan Chiruță
Răzvan Chiruță este redactor-șef al PRESShub (presshub.ro), din ianuarie 2022. Anterior, a fost redactor-șef al revistei Newsweek România, din 2018 până în 2021, și cotidianului România liberă, între 2015 și 2017. Este absolvent de Jurnalism, în cadrul Universității „Al.I.Cuza” din Iași, și a urmat un master în Managementul instituțiilor mass-media (fără disertație) la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Și-a început cariera la Opinia studențească, cunoscuta școală de presă din Iași. A lucrat în presa locală, apoi a devenit corespondent pentru Iași al cotidianului Evenimentul Zilei. Din 2004, a coordonat pentru șase luni secția de corespondenți a Evenimentului Zilei. A mai lucrat la săptămânalul Prezent și a colaborat cu revistele Dilema Veche și Suplimentul de Cultură. Este co-autor în volumele „Mass-media și democrația în România post-comunistă” (ed. a II-a), Ed. Institutul European, Iași, 2013, și „COVID - 19. Dimensiuni ale gestionarii pandemiei”, Editura Junimea, Iași, 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Mediocritatea liderilor politici | Revista22

Mediocritatea liderilor politici români din ultimul deceniu a dus...

Cătălin Cîrstoiu despre retragere: Până acum o săptămână eram un om respectat

Cătălin Cîrstoiu despre retragere: „până acum o săptămână eram...

Noi achiziții pentru creșterea securității României | Monitorul de Cluj

Noi achiziții pentru creșterea securității României, în contextul creșterii...