VIDEO Andrei Marga, fost ministru de Externe, susține că Ucraina trebuie să cedeze teritorii Ungariei, Poloniei, României și Rusiei

Data:

Andrei Marga, fost ministru de Externe și al Educației și fost rector al Universității ”Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca, a declarat în timpul unei conferințe desfășurate vineri la Alba Iulia, că Ucraina se află în ”frontiere nefirești” și trebuie să cedeze teritorii Rusiei, Ungariei, Poloniei și României, informează Alba24.ro.

Acesta și-a lansat cartea ”Soarta democrației” în cadrul Târgului de Carte ”Alba Transilvana”.

„Suntem aici cu o situație absolut specială și o supun cu toată răspunderea, Ucraina este în frontiere nefirești. Ea trebuie să cedeze teritorii Ungariei – Transcarpatia, Poloniei – Galiția, României – Bucovina și Rusiei – Donbasul și Crimeea. Sunt teritorii ale altor țări. Ne cramponăm, asta este, va fi conflict”, a spus Andrei Marga.

Momentul poate fi urmărit la minutul 51:45.

Citește articolul integral pe Alba24.ro

Citește și: EXCLUSIV Pe urmele banilor risipiți pe evenimente rurale comune în România și Ungaria

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: monitorulcj.ro)

spot_imgspot_img
alba24.ro
alba24.rohttps://alba24.ro
Publicație online dedicată județului Alba editată de Independent SRL din Alba Iulia. Conținut făcut de o echipă de 10 oameni de media cu experiență diversă și mare în presă.
1 COMENTARIU
  1. Este evidenta eroarea . Pina cind ne putem intorce in timp spre a contesta ceea ce am putea numi apartenenta unor teritorii ? Umanitatea si-a disput mereu apartenta teritoriala . Fiecare natiune aducind in fata lumii doar perioadele pe care le socoteste favorabile atunci cind este vorba despre apartenenta ei la un „teritoriu ” .Nimeni nu are in portofoliu apartenenta absoluta .Asa se intimpla si cu Ucraina .Nu putem readuce timpul inapoi .Astfel de abordari sunt specifice doar societatilor ce contin o majoritate de cetateni prost informati si care inteleg gresit Istoria .Pentru Ucraina anul de referinta este 1991 atunci cind toate institutiile pamintene ii ofera statutul de Stat liber si independent ale carui granite sunt necontestabile .Rusia a mizat , atunci cind a inceput razboiul fratricid , tocmai pe aceste absurde principii ce motiveaza ,fals , populatii intregi si care induc un neadevar istoric sau un adevar istoric doar partial afirmat .Capcana occidentului a fost desavirsita .Impotrivirea natiunii ucrainiene in fata fortelor „raului ”este extrordinara gaselnita a occidentului ce aduce Rusia in situatia de fata .Ceea ce face Zelenski depaseste orisice inchipuire .Acest om ,devenit erou al umanitatii ,nu numai ca se impotriveste Rusiei dar, in acelasi timp, ofera tarilor riverane Rusiei momentul lor de independenta pe masura ce aceste natiuni ies de sub influenta Rusiei .Marii cistigatori vor fi UE , Turcia si China ce vor capacita in sfera lor de influenta aceste natiuni ce pina mai ieri inca erau percepute ca facind parte din fosta URSS .Oferta lui Zelenski este imposibil de refuzat .Istoria se scrie sub ochii nostri . In curind toate „conservele ” plantate de rusi in tarile foste socialiste si in intrega lume vor fi scoase la suprafata . Triumful democratiei devine si el realitate .Fara interventia SUA si a Presedintelui J.R.Biden lumea era acum in totalitate iliberala .Castelul de piatra s-a sfarimat .Inca o data dictatura si-a aratat neputiinta .Presedintele Zelenski remodeleaza din temelii umanitatea .Ulise , cel din Itaca , ramine doar o amintire .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Salvați Copiii România vine în sprijinul mamelor refugiate din Ucraina | Curierul Național

Salvați Copiii România vine în sprijinul mamelor refugiate din...

Concert extraordinar în deschiderea Festivalului Muzicii Maghiare 

Concert extraordinar în deschiderea Festivalului Muzicii Maghiare, propus de...

Renașterea totalitarismului sub alte forme | Puterea a cincea

Renașterea totalitarismului sub alte forme și escaladarea radicalismelor populiste...

Filmul documentar AMAR, despre hoții de buzunare, poate fi văzut la Cinema Elvire Popesco

Filmul documentar AMAR va putea fi văzut într-o proiecție...