​VIDEO Apariție a ministrului rus Serghei Șoigu, după două săptămâni de absență: „Concentrarea eforturilor asupra atingerii scopului principal – eliberarea Donbasului”

Data:

​Ministrul rus al Apărării Serghei Șoigu a avut o apariție televizată pentru prima oară după mai bine de două săptămâni, susținând că Moscova se poate concentra acum asupra obiectivului său cheie, eliberarea Donbasului, deoarece principalele scopuri ale primei faze a războiului au fost îndeplinite, iar forțele ruse au „redus semnificativ” puterea de luptă a armatei ucrainene, informează HotNews.ro.
„În primul rând, despre cursul operațiunii militare speciale a forțelor armate ruse pe teritoriul Ucrainei – în general, principalele sarcini ale primei etape a operațiunii au fost finalizate.
Potențialul de luptă al forțelor armate ucrainene a fost semnificativ redus, ceea ce permite concentrarea atenției principale și a eforturilor principale asupra atingerii scopului principal – eliberarea Donbasului”, a spus Șoigu, citat de Tass.


Citește și: Iohannis a discutat cu Zelenski despre situația critică din Ucraina: România va continua să aibă grijă de toți cetățenii ucraineni care ajung la noi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Licitație pentru reabilitarea a 50 de km de infrastructură de tramvai în București. Nicușor Dan: „Este cea mai mare achiziție publică realizată vreodată de...

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat, săptămâna aceasta, llansarea licitaţiei pentru reabilitarea a 16 linii de tramvai.

Anonimă prinsă de ANAF cu 5,8 milioane de lei nejustificați pe „marile averi”

Fiscul din Iași a descoperit că o femeie de afaceri a cheltuit în trei ani 5,8 milioane de lei pe care nu-i poate justifica. Ofensivă împotriva „banilor la negru”.

La cea mai bogată universitate din Iași, studenții sunt puși să dea mii de lei pe consumabile

Un grup de studenţi din anul al VI-lea de la Facultatea de Medicină Dentară a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” din Iaşi (UMF) a trimis o plângere pe adresa redacţiei „Ziarului de Iaşi” în legătură cu faptul că trebuie să achiziţioneze din buzunarul propriu, an de an, materiale pentru procesul didactic în valoare de sute de lei. 

Sebastian Burduja, interimar la Educație (surse). Cine ar putea prelua portofoliul

Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Sebastian Burduja (PNL), ar...