VIDEO Înregistrarea cu Victor Micula în patrulare, în uniformă şi la volanul maşinii de Poliţie

Data:

Curtea de Apel Oradea a început dezbaterile în cazul poliţistului orădean trimis în faţa instanţei pentru delapidare şi condamnat de Judecătoria Oradea la o pedeapsă cu suspendare după ce şi-a lăsat maşina de serviciu pe mâna excentricului Victor Micula, iar acesta s-a filmat îmbrăcat în poliţist, conducând autospeciala prin oraş cu sirena pornită.

După cum a relatat deja BIHOREANUL, filmulețul a fost găsit în telefonul vloggerului Virgil Halacu, alias GajuKyd, percheziţionat într-un alt caz, cel în care fiul magnatului Viorel Micula a fost trimis în judecată pentru încălcarea regimului armelor şi muniţiilor.

Citește și: VIDEO Parlamentul European. Legea privind datele / Dezvoltarea de noi servicii, în special în sectorul inteligenței artificiale

Fişierul video din telefonul lui Halacu, realizat pe 1 decembrie 2014, era, de fapt, filmarea unei înregistrări din telefonul lui Victor Micula. Originalul a fost făcut în noaptea de 30 noiembrie spre 1 decembrie 2014, de către tânărul milionar, care şi-a înregistrat escapada la volanul maşinii de Poliţie.

Pentru „patrularea” din 2014, Victor Micula a fost cercetat sub acuzele de „uzurpare de calităţi oficiale” (pentru că a îmbrăcat uniforma de Poliţie) şi „acces ilegal la un sistem informativ”, fiindcă a pornit aparatura din autospecială, în timp ce o conducea. Ascăpat fără măcar să fi fost audiat! Asta pentru că la data declanşării anchetei, în 2019, răspunderea penală pentru faptele comise se prescrisese deja.

Continuarea, în BIHOREANUL !


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Bihoreanul
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Festival Holistic la Iași | Ziarul de Iași

Festival Holistic la Iași, evenimentul va avea loc în...

Cine este primarul din Brăila anchetat de Parchetul European | De Brăila

Cine este primarul din Brăila anchetat de Parchetul European....