miercuri, 1 decembrie 2021
AcasăLa ziActualitateVIDEO Cătălin Teniţă: Ultimul hop pentru 5% TVA la cărti digitale și...

VIDEO Cătălin Teniţă: Ultimul hop pentru 5% TVA la cărti digitale și presă online, azi, la Camera Deputaților

Zi importantă pentru cititori și pentru cunoaștere. Camera Deputaților votează marți proiectul de lege care vizează modificarea Codului Fiscal, în sensul aplicării cotei reduse de TVA de 5% și pentru livrarea de cărti digitale și presă online. Măsura ar urma să se aplice de la începutul anului viitor.

În momentul de față, cota de TVA de 5% se aplică doar tipăriturilor: manuale școlare, cărți, ziare și reviste, cu excepția celor destinate exclusiv sau în principal publicității.

5% TVA la cărti digitale și presă online

De la 1 ianuarie 2022, cota redusă de TVA s-ar putea aplica și pentru livrarea de manuale şcolare, cărţi, ziare şi reviste pe cale electronică, „cu excepţia celor care au, în totalitate sau în mod predominant, un conținut video sau un conținut muzical audio și a celor destinate exclusiv sau în principal publicităţii”, după cum se arată în proiect.

„Ultimul hop pentru 5% TVA la cărti digitale și presa online. Votul plenului la Camera Deputaților, de la ora 11:30. Camera decizionala, toate avizele și rapoartele și votul Senatului favorabile”, anunță, marți, pe Facebook, deputatul Cătălin Teniţă.

Citește și: 15 Noiembrie 1987 – Ziua care nu se uită. 34 de ani de la revolta anticomunistă de la Brașov (presshub.ro)

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE