VIDEO Cîţu promite soluții de compensare a facturilor la energie de la 1 noiembrie

Data:

În cadrul dezbaterii online „Plafonare versus compensare. Soluţia salvatoare pentru tema momentului: facturile la energie şi gaze naturale”, organizate joi de DC News Media Group și transmise pe pagina de Facebook a Guvernului, premierul Florin Cîţu a declarat că ordonanţa de urgenţă a Guvernului privind compensarea facturilor la energie va intra în vigoare de la 1 noiembrie pentru consumatorii casnici şi non-casnici (IMM-uri şi firme mici).

„Vreau să mă asigur că ceea ce facem pe partea de compensare o să fie rapid, simplu şi să nu implice foarte mult consumatorul (…) Vom avea aceste soluţii cât mai curând ca să fie în vigoare de la 1 noiembrie”, a spus Florin Cîțu.

Premierul a adăugat că există resurse bugetare pentru derularea acestui proiect, de care vor beneficia cca. 10 milioane de cetăţeni.

Foto: captură video dezbatere / Facebook Guvernul României

spot_imgspot_img
Roxana Stancu
Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Revolta supraviețuirii prin educație

Guvernanții României au supus, vreme de trei decenii, această...