marți, 30 noiembrie 2021
AcasăRecomandateVIDEO / Clip pro-vaccinare în Republica Moldova: ”În Chișinău avem cel mai...

VIDEO / Clip pro-vaccinare în Republica Moldova: ”În Chișinău avem cel mai mare cimitir din Europa, așa că nu-ți fă griji”

Ministerul Sănătății din Republica Moldova a realizat un clip video care promovează vaccinarea cu un mesaj extrem de dur. În imagini apar personaje care relatează recordurile bătute de Moldova la numărul de decese și infectări, însoțite de mesajul ”tu nu trebuie să-ți faci griji”, informează G4Media.ro.

În Moldova, la fel ca și în România, vaccinarea stagnează din cauza reticenței populației față de imunizare, pe fondul campaniilor de manipulare și a proliferării teoriilor conspirației.

Citiți și

Medici și asistenți medicali din Republica Moldova îi ajută pe colegii lor români în lupta cu COVID-19

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE