VIDEO Copii aduși de acasă, deși făceau cursuri online din cauza Covid, la inaugurarea cu iz comunist a unei grădinițe din Focșani

Data:

Inaugurare ca în ”epoca de aur” la Grădinița 18 Focșani. Copiii, deși făceau cursuri online din cauza cazurilor de Covid19, au fost aduși de acasă ca să cânte și să danseze auditoriului, deși, potrivit unei comunicări oficiale, Grădinița 18 desfășura cursurile online atât din cauza cazurilor de Covid19, cât și din cauza reabilitării sediului.

La eveniment au participat, într-o sală devenită neîncăpătoare, primarul Focșaniului, Cristi Misăilă, diirectorul Grădiniței – Doina Dima, șefa Inspectoratului Școlar Județean Vrancea – Daniela Marchitan, consilieri locali, copii și elevi.

Contactată de reporterii G4 Media, directoarea Grădiniței a specificat că toți cei prezenți erau vaccinați și că organizarea îi aparține în totalitate.

Articolul integral, pe G4Media!

G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

S-au pus în vânzare biletele pentru festivalul Astra Film

Organizatorii festivalului Astra Film de la Sibiu au anunţat,...

37 de pagini de modificări, aduse în ultimul moment compensării facturilor la energie

Parlamentarii PSD, PNL și UDMR au modificat într-un mod...