vineri, 20 mai 2022
AcasăProiecte editorialeConnectoVIDEO Cristina Simion, curator de artă în Germania: Am încredere într-o sumă...

VIDEO Cristina Simion, curator de artă în Germania: Am încredere într-o sumă de artiști români cu care pot să lucrez

Un profesionist al industriei de media românești, Cristina Simion a renunțat la funcția de manager de presă pentru o nouă viață și o nouă carieră.

Acum, este curator de artă și este proprietatea unei expoziții comerciale în Nuremberg, în Germania.

Schimbarea a fost încă de la început dificilă, dar Cristina Simion a povestit, într-un interviu acordat PressHUB în cadrul programului Connecto, că și-a asumat acest lucru.

A garantat cu apartamentul plata chiriei pentru expoziție. A pierdut și bani, dar e mulțumită că a câștigat un public interesat de artă. Un public fidel.

Acum, își permit să selecteze artiștii după gustul său, iar gustul său s-a dovedit până acum bun.Cristina Simion vorbește despre provocările și bucuriile unei schimbări radicale.

Sabina Fati
Jurnalist la Deutsche Welle, Sabina Fati este cunoscută pentru analizele şi editorialele ei pe teme politice, diplomatice şi din sfera relaţiilor internaţionale. A urmat cursuri de ştiinţe politice la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti. În 2004 a obţinut titlul de doctor în istorie cu o teză despre Transilvania la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza“ din Iaşi, sub îndrumarea profesorului Alexandru Zub. Din 2008 până în 2015 a fost visiting professor la Universitatea Bucureşti, Departamentul de Ştiinţe ale Comunicării.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE