VIDEO De câte note va avea nevoie un elev la fiecare materie, începând cu anul următor. Ce schimbări importante a anunțat ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu

Data:

Declarații de presă, susţinute, luni, de ministrul Sorin Mihai Cîmpeanu, la sediul Ministerului Educației.

”A fost stabilită poziționarea vacanței mobile din luna februarie în întreg sistemul național de învățământ”, a precizat ministrul (VIDEO).

30 de județe vor avea vacanţa mobilă din februarie 2023 în a patra săptămână din februarie. Școlile din 10 judeţe (Argeş, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Călăraşi, Cluj, Dâmboviţa, Gorj, Hunedoara, Teleorman şi Prahova) vor avea această vacanță în a treia săptămână, iar Ilfov şi Suceava, în a doua săptămână a lunii.

Schimbări importante anunțate de ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu

Sorin Cîmpeanu a vorbit și despre schimbările ce vor avea loc începând cu anul şcolar viito.

”Se renunţă la mediile semestriale, se renunţă la obligativitatea susţinerii tezelor; va fi o singură medie generală la finalul anului şcolar, iar profesorul va avea mult mai multă autonomie în scopul unei evaluări ritmice, pe parcursul întregului an şcolar”, a spus, luni, ministrul Educației.

spot_imgspot_img
Roxana Stancu
Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img
spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related