miercuri, 8 decembrie 2021
AcasăJustițieDosar penal pentru un bărbat care a făcut live cu informații mincinoase...

Dosar penal pentru un bărbat care a făcut live cu informații mincinoase din curtea unui spital

Potrivit G4Media, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș au deschis un dosar penal pe numele unui bărbat care făcea live pe Facebook din curtea Spitalului ”Victor Babeș” din Timișoara spunând că informațiile despre aglomerarea spitalelor este falsă.

Live cu informații mincinoase

Bărbatul susținea că informațiile privind numărul foarte mare de pacienți COVID-19 și supraaglomerarea instituțiilor medicale nu sunt reale, deși curtea prin care se plimba filmând cu telefonul era plină de ambulanțe și pacienți care-și așteptau rândul.

Bărbatul spunea că ambulanțele ”stau”, deși pacienții coborau din ele, semn că tocmai fuseseră aduși la spital. De asemenea, bărbatul punea la îndoială că toți pacienții care ajunseseră la spital erau infectați cu COVID-19.

Articolul integral, pe G4Media!

SursăG4Media
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE