sâmbătă, 22 ianuarie 2022
AcasăLa ziVIDEO Forumul democraţiei europene - Tinerii şi piaţa europeană a muncii, cel...

VIDEO Forumul democraţiei europene – Tinerii şi piaţa europeană a muncii, cel mai amplu spațiu de promovare a valorilor democratice europene la nivel național

Biroul de Legătură al Parlamentului European în România a lansat sâmbătă tinerilor provocarea de a participa la evenimentul online “FORUMUL DEMOCRAŢIEI EUROPENE – Tinerii şi piaţa europeană a muncii: Nicio generaţie pierdută”, cel mai amplu spațiu de discuție și promovare a valorilor democratice europene la nivel național dedicat tinerilor.

Cu ajutorul invitaților – Iuliu Winkler, membru al Parlamentului European (PPE), Victor Negrescu, membru al Parlamentului European (S&D), Ramona Strugariu, membră a Parlamentului European (RE), Alexandra Peca, Head of Democracy & Human Rights Group of the European Youth for Change (GEYC) – și cu intervenţia video înregistrată a europarlamentarului Dragoş Pîslaru, evenimentul moderat de Bianca Toma, directorul de programe al Centrului Român pentru Politici Europene a adus în fața publicului un dialog între tineri şi membri ai Parlamentului European, pe tema măsurilor europene de susţinere a integrării tinerilor pe piaţa muncii, în contextul Anului european al tineretului 2022.

Dezbaterea s-a concentrat pe rolul şi importanţa măsurilor şi programelor UE de susţinere a educației şi formării profesionale în vederea ocupării forței de muncă tinere.

Toate acestea în contextul pandemiei de Covid-19 şi al impactului crizei de sănătate asupra nivelului şomajului în rândul tinerilor, dar şi asupra educaţiei.

Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE