VIDEO Gafă a premierului Nicolae Ciucă. A confundat-o pe Alina Gorghiu cu Roberta Anastase într-un discurs festiv la PNL

Data:

Nicolae Ciucă, președintele PNL, a comis o gafă de proporții la un eveniment festiv al partidului cu ocazia împlinirii a 147 de ani de la înființare. Într-un discurs în care i-a salutat pe foștii președinți PNL prezenți marți la eveniment, Ciucă a confundat-o pe Alina Gorghiu cu Roberta Anastase.

„Nu închei înainte de a le mulţumi celor patru preşedinţi ai PNL prezenţi aci în sală. Cred că nu greşesc: domnul Valeriu Stoica, domnul Crin Antonescu, domnul Vasile Blaga şi, desigur, doamna Roberta Anastase. Scuze, scuze, scuze…”, a spus Ciucă, uitându-se către Alina Gorghiu. În ciuda murmurelor dezaprobatoare din sală, Ciucă nu a revenit cu numele corect al Alinei Gorghiu. Alina Gorghiu a fost președintele PNL în perioada 2014-2016, în timp ce Roberta Anastase nu a ocupat niciodată această funcție.

Evenimentul a avut loc la Biblioteca Centrală Universitară din București și a reunit lideri PNL, susținători ai partidului, intelectuali publici și ziariști.

Premierul Nicolae Ciucă este recunoscut pentru desele gafe de exprimare.

Vezi momentul lui Ciucă de la ora 2.00.42 în clipul de mai jos:

YouTube video
spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent, redactor-șef la publicația Vrancea24, corespondent G4 Media și editor la PRESShub, cu o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune. Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent la mai multe publicații și televiziuni naționale. Este singurul ziarist român menționat de două ori în Raportul de Stat al Statelor Unite ale Americii, în anii 2006, respectiv 2020, la capitolul Libertatea de exprimare. A fost cercetat de DIICOT pentru că a refuzat să dezvăluie sursa unor scurgeri de informații din NATO - MApN și a câștigat 5 procese intentate de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Urmăriți internaționali, aduși în țară de Poliția Română

În perioada 18 – 19 aprilie 2024, Poliția Română...

Sprijin pentru transformarea digitală a ONG-urilor | Săptămâna Online

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene în calitate de coordonator...

Programul manifestărilor dedicate împlinirii a 105 ani de la intrarea Armatei române în Oradea | Bihoreanul

Programul manifestărilor dedicate împlinirii a 105 ani de la...

Au fost finalizate lucrările la noua Policlinică din Alba Iulia. Când va fi deschisă | Alba24.ro

Au fost finalizate lucrările la noua Policlinică din Alba...