VIDEO ÎPS Calinic: Cerem și azi, de Crăciun, ca Domnul Dumnezeu să dea vremuri de ușurare

Data:

Pastorală la praznicul Nașterii Domnului Iisus Hristos. În ajun de Crăciun, ÎPS Calinic, arhiepiscop al Argeșului și Muscelului, a felicitat întreg personalul medical și pe toți „cei care veghează la vindecarea României, de toate neputințele sociale”.

„Cerem și azi, de Crăciun, ca Domnul Dumnezeu să dea vremuri de ușurare pe întreg Globul Pământesc și să ne vindece de toate relele, alungând orice boală ne-ar cuprinde. Cerem în rugăciune schimbarea hotărârii Domnului Dumnezeu de a ne pedepsi și în același timp, cerem și schimbarea noastră, întru virtuți creștine, cât mai grabnic. Și acum, dar și în vremurile care vor veni, se impune de la sine, să fim solidari în toate încercările și doar uniți în iubirea Domnului Dumnezeu vom avea sorți de izbândă. Orice încercare va veni, să înmulțim orele de rugăciuni, pentru întreaga Românie și lumea toată, întorcându-ne cât de grabnic pe cărările mântuirii! Pentru aceasta, să nu uităm să fim solidari la împlinirea sfatului medicului, care știe cel mai bine, cum trebuie să intrăm și să deservim pe cei care au mare nevoie. Salutăm și felicităm întreg personalul medical și pe toți cei care veghează la vindecarea României, de toate neputințele sociale și de sănătate! (…)”, a spus, vineri, îPS Calinic.

Arhiepiscopul de Argeș și Muscel a vorbit despre binecuvântarea și bucuria duhovnicească de a prăznui în pace și sănătate Nașterea Domnului.

Pastorală la praznicul Nașterii Domnului Iisus Hristos, AICI (Video):

spot_imgspot_img
Roxana Stancu
Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Taxele și impozitele pe proprietăți ar putea fi majorate 

Taxele și impozitele pe proprietăți ar putea fi majorate...

ZAFINI SOLUTIONS S.R.L. a implementat proiectul „Construire hale de producție C1 și C2 și împrejmuire”

ZAFINI SOLUTIONS S.R.L. a implementat proiectul „Construire hale de producție C1 și C2 și împrejmuire”

Rata șomajului în Botoșani creşte de la lună la lună

Rata șomajului în Botoșani creşte de la lună la...