vineri, 21 ianuarie 2022
AcasăLa ziVIDEO "La mulți ani, România!". Mesajul E. S. Andrew Noble, ambasador al...

VIDEO „La mulți ani, România!”. Mesajul E. S. Andrew Noble, ambasador al Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord la București

De Ziua Națională a României, Excelența Sa Andrew Noble, ambasador al Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord la București, a transmis un mesaj emoționant către toți românii.

„La mulţi ani, România! Vă salut cu acest prilej al aniversării a 103 ani de la unificarea României, din 1918. Pentru mine, ca ambasador al Marii Britanii la Bucureşti, este o onoare să fiu parte din podul care uneşte ţările noastre. Dar avem şi un milion de cetăţeni români în Marea Britanie, care reprezintă parteneriatul nostru strategic. (…) Știţi că am făcut la Glasgow, în noiembrie, un mare summit care a avut ca scop combaterea problemelor climatice care există astăzi şi care vor fi mai grave în viitor. Acesta va fi un aspect foarte important al cooperării între ţările noastre, anul viitor.

Încă o dată <<La mulţi ani!>>. Vă doresc o sărbătoare foarte frumoasă!”

Iată mesajul video al ambasadorului Andrew Noble către toți românii, cu ocazia Zilei Naționale a României:

Citește și: VIDEO La mulți ani, România! Paradă Militară Națională de 1 Decembrie (presshub.ro)

Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE