VIDEO Marcel Ciolacu susține că pensiile militarilor și polițiștilor nu sunt pensii speciale, ci ocupaționale. Încadrarea le-ar scuti de supraimpozitare

Data:

Președintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a vorbit luni despre o variantă de impozitare foarte mare a pensiilor speciale, despre care a spus însă că va ţine cont de cerinţele CCR.

„La pensii speciale, cred că am picat de acord. E aproape inexiplicabil cum să ai o pensie mai mare decât ai avut în activitate. Aici vom veni cu o impozitare foarte mare”, a spus Marcel Ciolacu.

„Sunt pensii ocupaționale, nu pensii speciale”

Preşedintele PSD susține însă că pensiile militarilor și polițiștilor nu sunt pensii speciale, ceea ce le-ar scuti de supraimpozitare.

„Din punctul meu de vedere sunt pensii ocupaționale, nu pensii speciale. Acelaşi lcuru e şi la Ministerul de Interne”, a mai spus Marcel Ciolacu.

VIDEO (minutul 3.30) / Declarații de presă susținute de președintele  PSD, Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, la sediul PSD:

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Roxana Stancu
Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related