vineri, 21 ianuarie 2022
AcasăLa ziActualitateVIDEO / Percheziții ale Parchetului European în trei țări, într-un dosar de...

VIDEO / Percheziții ale Parchetului European în trei țări, într-un dosar de fraudă vamală

Biroul Parchetului European din München a efectuat 10 percheziții în Germania, Austria și Slovacia într-un caz de fraudă vamală agravată, anunță EPPO.

Se presupune că suspecții ar fi importat biomotorină, despre care se spunea că este fabricată într-o țară din Balcanii de Vest, dar în realitate era fabricată într-o țară terță. Prejudiciile aduse bugetului UE sunt estimate de procurorii europeni la peste 1,1 milioane de euro

Celor trei suspecți li s-au adus la cunoștință faptele de care sunt acuzați, iar mai mulți martori au fost audiați. O mare cantitate de date și documente a fost ridicată și va fi analizată în continuare.

Citiți articolul integral pe G4Media.ro

Citiți și

Crimă organizată. Percheziții efectuate de Parchetul European, condus de Laura Codruţa Kovesi, în România, Cehia și Slovacia

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE