VIDEO Petrecere la tineretul PSD, cu dedicații: Romaşcanu la Cultură/Pe noi toţi ne doare-n mână

Data:

Fostul secretar general al tinerilor PNL Octavian Oprea relatează, sâmbătă, despre faptul că tinerii din PSD „au fript o petrecere pe cinste cu lăutari şi manele”, într-un complex al RAPPS din Sinaia. 

Viitorii politicieni social democrați au dat dedicații pentru Marcel Ciolacu, Lucian Romaşcanu şi subprefectul judeţului Buzău, Constantin Cristea, zis Dodo. Oprea susţine că petrecerea s-a încheiat doar după intervenţia Poliției.

În clipul postat pe Facebook se aude cum un lăutar cântă: ”Cu Ciolacu preşedinte, România dă înainte / Romaşcanu la Cultură, pe noi toţi ne doare-n mână / Şi Dodo la Prefectură, pe noi toţi ne doare-n mână!”

„Dodo” – Constantin Cristea – este membru al TSD Buzău şi ocupă funcţia de subprefect al judeţului Buzău.

Citește și: VIDEO Robotul „Ion”, o înșelătorie. Răspunsurile preînregistrate, inteligența artificială încă în fază de proiect

Octavian Oprea, dat afară de la TNL după o petrecere similară

Politicianul liberal care a făcut publice imagini de la petrecerea PSD a fost demis de la conducerea Tineretului Național Liberal și de la Autoritatea pentru Digitalizarea României din cauza scandalului legat de mai multe imagini de la o petrecere a tinerilor liberali la școala de vară a TNL.

Atunci, tinerii din PNL adunați din toată țara au cântat și au dansat, iar colegilor de la guvernare le-au strigat:„PSD, m..e PSD, m..e PSD. Se știe…m..e PSD”.

A doua zi după această petrecere, premierul Nicolae Ciucă a venit și el la „școala de vară” să le țină un discurs despre cât de minunați sunt „tinerii”, cum trebuie ei să fie mândri că sunt liberali, pentru că „reprezintă viitorul”.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img
spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Aktual24: Specialist în Inteligenţa Artificială: „Opriţi totul imediat”

Un cercetător în domeniul inteligenţei artificiale, care a avertizat...

O garsonieră de 25 mp din Cluj, de vânzare cu aproape 80.000 de EURO

77.500 de euro este prețul cu care a fost...