VIDEO Poliţist filmat în timp ce loveşte şi pune la pământ o femeie

Data:

Poliţist filmat în timp ce loveşte şi pune la pământ o femeie. Dusă la secţie, ar fi fost bătută iar. Un poliţist anchetat în mai multe dosare penale îşi face de cap prin zona Răducăneni. Zilele acesta, el a inflamat spiritele în Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi după ce a plesnit peste faţă, la propriu, o femeie din Costuleni, fiind de altfel filmat când face acest lucru. Poliţistul este bănuit că se cunoştea bine cu femeia pe care a agresat-o, ei având o relaţie.

Jurnaliştii Ziarul de Iaşi au intrat în posesia unui clip de pe o cameră de supraveghere amplasată pe sediul primăriei Costuleni, în care se vede bătaia dintre poliţistul în civil şi femeie. Localnicii din Costuleni spun că nici femeia nu este “o poamă bună” – pe filmare se vede că, înainte de fi lovită, ea îl scuipă pe agentul Bogdan Zmău. Poliţistul are un traseu profesional foarte sinuos, dar, spun unele surse, ar fi “ţinut în braţe” de cineva influent.

YouTube video

Agresorul a fost şef de post la Costuleni

Fost şef de post la Costuleni o perioadă scurtă de timp, Bogdan Zmău (FOTO) ar fi bătut anterior un bărbat din Osoi, în urmă cu circa doi ani, deoarece, spun localnici, cel bătut l-ar fi prins la soţia lui. O altă boacănă a acestuia, în această vară: Zmău a fost trimis în judecată împreună cu şeful Secţiei 5 Rurale Răducăneni, Adrian Gorie, pentru fapte de corupţie. Iar a treia “trăsnaie” a avut loc chiar zilele trecute, pe 2 august.

Citește și Pensionarul special care s-a retras din Poliție la 47 de ani și s-a reangajat la stat – imediat, a plecat în concediu

Aflat în satul Costuleni, îmbrăcat în civil, unde de altfel nu mai este şef de post, fiind mutat la Prisăcani, acesta stătea de vorbă cu mai mulţi tineri, printre care şi câteva femei. Zmău cunoaşte localnicii din comună, părinţii lui fiind din zonă.

De altfel, acesta îşi petrecea timpul liber cu femei din localitate. La un moment dat, după cum se vede pe filmarea obţinută de către jurnaliştii Ziarul de Iaşi, Zmău intră într-un conflict verbal cu câţiva tineri care stăteau lângă un magazin.

O tânără se ridică şi îl apostrofează pe Zmău, apoi îl scuipă. Poliţistul reacţionează instant, cu un pumn în plină figură dat femeii, care cade jos, ameţită. Pentru acest gest, femeia i-a făcut plângere penală poliţistului, însă a doua zi a retras-o.

Femeia agresată în stradă, ar fi fost dusă şi bătută şi în secţie

Totuşi, pentru un comportament nedemn de un poliţist, agentul Bogdan Zmeu este cercetat disciplinar, dar şi penal, de către poliţişti, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. În tandem, poliţiştii cercetează şi una dintre acuzaţiile femeii, cum că, după ce a fost dusă la postul de poliţie, ea ar fi fost bătută şi de poliţiştii din patrula Secţiei Răducăneni.

Aflați mai multe în Ziarul de Iași.


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Campania electorală la Stâlpeni: laude versus realitate | Gazeta de Stâlpeni

Campania electorală la Stâlpeni: laude versus realitate. Deși se...

La Brăila au apărut clipuri electorale filmate în școli | De Brăila

La Brăila au apărut clipuri electorale filmate în școli,...

Ce este centrul integrat de colectare separată cu aport voluntar | Ziarul de Iași

Ce este centrul integrat de colectare separată cu aport...