VIDEO Presa rusă scrie că a avut loc o explozie în Donețk

Data:

​Președintele american Joe Biden va avea o convorbire telefonică, vineri, cu liderii aliați din NATO pentru a discuta criza din Ucraina, a confirmat Casa Albă.

Discuțiile au loc după ce secretarul de stat american Antony Blinken a prezentat la ONU scenariul unui posibil atac al Rusiei asupra Ucrainei, în 3 etape. În același timp, Senatul american a adoptat în unanimitate o rezoluție privind sprijinul pentru independența și suveranitatea Ucrainei, în vreme ce separatiștii susținuți de Rusia au acuzat forțele guvernamentale ucrainene că ar fi lansat vineri dimineața alte trei atacuri în estul Ucrainei.

Presa rusă de stat (Ria Novosti) a raportat că o explozie a avut loc lângă clădirea guvernului separatiștilor din Donețk.

Președintele Vladimir Putin i-a ordonat vineri ministrului pentru situații de urgență să călătorească în sud-estul Rusiei pentru a organiza cazarea pentru civilii care părăsesc două republici separatiste autoproclamate din estul Ucrainei, a informat agenția de presă RIA.

„Putin… i-a cerut (ministrului) să zboare de urgență în regiunea Rostov pentru a organiza… pentru a crea condiții de cazare, a oferi mese calde și tot ce este necesar, inclusiv îngrijiri medicale”, a fost citat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului.

O fotografie cu autobuzele pregătite pentru evacuarea civililor a fost postată de cotidianul rusesc Izvestia, titrează HOTNEWS.RO.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Proces amânat în cazul Vlad Pascu. Judecătoarea a formulat cerere de abţinere

Proces amânat în cazul Vlad Pascu. Judecătoarea dosarului a...

Începe Hackathonul bunei guvernări. Ce au făcut primarii cu banii noștri

Începe Hackathonul bunei guvernări, un eveniment complex în care,...