marți, 25 ianuarie 2022
AcasăLa ziPoliticăVIDEO Primarul Focșaniului s-a supărat pe consilierii care vor buget mic pentru...

VIDEO Primarul Focșaniului s-a supărat pe consilierii care vor buget mic pentru revelion: ”Cu 20.000 de lei nu vine nimeni să asigure un foc de artificii, iar eu nu dau cu niște fâsuri de artificii”

Pe ordinea de zi a ședinței s-a supus la vot proiectul prin care municipalitatea voia să aloce 35.000 lei pentru spectacolul pirotehnic de Anul Nou. Inițial, primarul a propus ca 47.000 de lei să fie alocați pentru artificii, însă, după discuțiile cu consilierii locali, acesta a dat înapoi și a considerat că 35.000 de lei sunt suficienți.


Primarul Focșaniului, Cristi Misailă, despre ”fâsurile” de artificii

În ședință însă, consilierul PNL Victor Dumitru a cerut ca suma să fie micșorată la 20.000 de lei, moment în care primarul Cristi Misăilă a decis să-și retragă proiectul de pe ordinea de zi, argumentând că de banii aceștia vor fi „niște FÂSURI” de artificii. Mai mult, primarul a dat exemplul primăriei din Bacău, care ar fi alocat 100.000 de lei.

„Observ un afront total adus focșănenilor prin acest amendament. Vă aduc la cunoștință că Primăria Bacău, acolo unde este primar USR, a alocat suma de 100.000 de lei. Cu 20.000 de lei nu vine nimeni. Așa că retrag proiectul! Ca să nu mai fie nicio problemă. Cu 20.000 de lei nu vine nimeni să asigure un foc de artificii, iar eu nu dau cu niște fâsuri din astea de artificii că așa „vrea” (n.r VOR) PNL și USR”, a spus primarul în ședința de joi, titrează G4MEDIA.

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE