VIDEO Rusoaice plâng în hohote că „le-a murit” contul de Instagram și că McDonald’s și alte branduri occidentale se retrag din Rusia

Data:

Un ucrainean a postat în notă ironică pe Twitter videoclipuri preluate de pe conturile unor rusoaice care denunță decizia autorităților ruse de a bloca Instagram, însă dau vina pe Occident pentru suspendarea rețelei de socializare pe teritoriul Rusiei.

Unele dintre ele s-au filmat în timp ce plâng în hohote pentru că „își vor pierde” conturile de Instagram și că nu vor mai avea acces la conținutul monetizat.

Altele au fost surprinse în timp ce plângeau întrebându-se „ce vor mânca”, după ce McDonald’s și alte branduri din Occident au anunțat retragerea de pe piața din Rusia.

„Și acesta este regimul Putin care blochează Instagram în Rusia, nu sancțiunile”, scrie ucraineanul pe Twitter.

Ivan continuă cu o postare cu o rusoaică care se plânge că „nu va mai avea ce mânca” după ce McDonald’s a anunțat retragerea din Rusia. (G4MEDIA.RO)

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Un pictor clujean expune la Bienala de la Veneția | Monitorul de Cluj

Un pictor clujean expune la Bienala de la Veneția....

Universitatea Babeş-Bolyai, parteneriat cu o universitate din Marea Britanie pentru programe de studii comune

În perioada 17-19 aprilie 2024, Universitatea Babeş-Bolyai (UBB) a...

SUA vrea să trimită mai mulți consilieri militari Ucrainei | Aktual24

SUA vrea să trimită mai mulți consilieri militari Ucrainei,...