VIDEO Scenă din evul mediu, în Vrancea: mortul dus la cimitir, cu căruța, prin noroi

Data:

Pe un drum forestier desfundat, cu noroiul până la genunchi, așa a fost dus la groapă un localnic din satul Tîrîtu, comuna Poiana Cristei, județul Vrancea. În căruță, în spatele sicriului, a stat și preotul satului.

Cei câțiva oameni care au luat parte la înmormântare au mers pe jos, cu cizme de cauciuc, înotând prin noroaie. Unii au filmat scena, iar pe imagini se observă că atât căruța cât și oamenii abia răzbat prin ”marea” de noroi. Primarul comunei Poiana Cristei spune că persoana decedată locuia într-o casă izolată, iar singura cale de acces este un drum forestier. ”Am văzut și eu filmarea, într-adevăr, vorbim despre o casă izolată. Oamenii de acolo nu au pe unde să ajungă la biserică decât pe acel drum pe care se cară lemne, însă comuna Poiana Cristei este 90 la sută asfaltată. S-a vrut senzațional, însă aceasta este situația, sunt încă vreo două-trei locuințe izolate, de unde nu se poate ajunge la biserică decât cu căruța.”, susține primarul comunei Poiana Cristei, Petruș Vlad, citat de Vrancea24.

YouTube video

(sursa video: Vasile Alanei)

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Vrancea 24
Vrancea 24https://www.vrancea24.ro/
Publicația a reușit să se impună în conștiința publică datorită promptitudinii și calității informațiilor, precum și a jurnaliștilor care activează în cadrul publicației (cu experiență de peste 20 de ani în acest domeniu). Publicația Vrancea24.ro este urmărită nu numai în Vrancea ci și în județele limitrofe, în București și în străinătate, mai ales în țările unde trăiesc mulți vrânceni plecați la muncă (ex: Italia, Marea Britanie, Spania, Germania, Franța etc).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Deșeurile din incendiul de la Primăria Pleșoi, aruncate pe câmp | Oltenia Live

Deșeurile din incendiul de la Primăria Pleșoi au fost...

Percheziții DNA la Primăria Gropeni. Este vizat liberalul Stan Malinche, primarul comunei | De Brăila

DNA Galați efectuează, joi dimineață, mai multe percheziții în...

Sistemul de Garanție-Returnare dă rateuri. De ce nu funcționează | Ziarul de Iași

Sistemul de Garanție-Returnare dă rateuri. Deși ar trebui să...