VIDEO Simona Halep a câştigat titlul WTA pentru lovitura anului în tenis

Data:

Simona Halep, locul 20 mondial, a câştigat pentru a doua oară în carieră titlul WTA pentru lovitura anului în tenis, relatează News.ro.

Halep a fost nominalizată pentru o lovitură din meciul cu Gabriela Ruse, de la Transylvania Open, câştigat, scor 6-1, 6-2, în primul tur.

Pentru lovitura anului au mai fost nominalizate în primă fază Su-wei Hsieh (16-imi Abu Dhabi), Belinda Bencic (semifinale Adelaide), Bianca Andreescu (optimi Miami), Marta Kostiuk (optimi Istanbul), Garbine Muguruza (optimi Roma), Iga Swiatek (16-imi Eastbourne), Conny Perrin (16-imi Praga), Camila Giorgi (sferturi Montreal) şi Magda Linette (16-imi Ostrava). Nominalizatele erau împărţite în două grupe, care au fost câştigate de Simona Halep şi Su-wei Hsieh. Apoi, au fost votate pe site-ul WTA loviturile celor două finaliste, anchetă câştigată de Halep cu 86 la sută din totalul voturilor.

La dublu, lovitura anului a fpst aleasă o lovitură a echipei Gabriela Dabrowski/Luisa Stefani (Canada/Brazilia), din semifinale de la San Jose, împotriva cuplului Ellen Perez/Kveta Peschke (Australia/Cehia), scor 6-3, 4-6, 10-8.

Simona Halep a mai câştigat ancheta pentru lovitura anului în 2018, atunci pentru o lovitură de la Miami Open, de la un meci cu Agnieszka Radwanska, titrează G4 MEDIA.

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Documentul secret al Kremlinului: prima dovadă a războiului hibrid planificat de Moscova?

Documentul secret al Kremlinului, dezvăluit de cotidianul american The...

Percheziţii ale Parchetului European în Botoşani. Sunt vizate fraude cu fonduri destinate pregătirii tinerilor

Percheziţii ale Parchetului European în Botoşani. Biroul din Cluj-Napoca...

Cristian Moş, fondator al USR Timiș și vicepreședinte al CJ, va candida ca independent la Primăria Timişoara

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Timiş, Cristian Moş, unul dintre...