VIDEO Spectacol grandios pe stadion la Moscova, în timp ce mii de ucraineni și soldați ruși mor în război / Putin: ”Din dragoste creștină am fost obligați să îi salvăm pe frații noștri din Donbas

Data:

UPDATE 15.28: Vladimir Putin vorbește mulțimii adunate pe stadionul Lujniki din Moscova. ”Fiecare cuvânt din Constituția noastră e de mare importantă. Crimea a trebuit să fie scoasă din starea umilitoare în care se află și a fost readusă la Rusia. Scopul operațiunii din Ucraina este să salvăm oamenii de genocid. Din dragoste creștină am fost obligați să îi salvăm pe frații noștri din Donbas”, a spus Putin.

Articol inițial: În timp ce ucrainenii se ascund sau încearcă să fugă din fața bombardamentelor, iar soldații ruși mor în „operațiunea specială” a lui Vladimir Putin, din cauza rezistenței ucrainene, rușii sărbătoresc „Ziua reunificării Crimeei cu Rusia” pe 18 martie. Cu această ocazie au loc concerte grandioase în mai multor orașe din Rusia, pe stadioane.

De asemenea, în Crimeea, 18 martie este declarată zi liberă pentru angajații din sectorul public.

Locuitorii din Sankt Petersburg participă la un concert denumit „Za Россию!” (Pentru Rusia). „Vor ieși pe scenă Valeria, Buinov, Zara și formația Marsilia”, scrie fontanka.ru, citată de Ziarul de Gardă. Între timp, rușii din Moscova participă la concertul „Крымская весна” (Primăvara din Crimeea), transmite NEXTA, citată de G4 MEDIA.

G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Un drum județean care a ajuns să coste un milion de euro pe km începe deja să crape

Drumul strategic, în care Consiliul Județean Botoșani a pompat...

Forumul european anti-trafic: Prevenirea traficului de copii în contextul european actual

Evenimentul sărbătorește Ziua Internațională a Drepturilor Omului și 74...

Şapte localităţi din Covasna nu au medici de familie

Şapte localităţi din judeţul Covasna, în care trăiesc peste...