VIDEO Transmisiunea în 6 limbi, din Ucraina, a unui jurnalist a devenit virală pe net

Data:

Philip Crowther, jurnalistul britanico-germano-luxemburghez, a postat pe Twitter un montaj video care-l arată transmiţând luni în timp real din Piaţa Libertăţii din Kiev în engleză, franceză, germană, spaniolă, portugheză şi luxemburgheză pentru posturi de ştiri din mai multe ţări despre tensiunile militare ruso-ucrainene.

Jurnalistul este corespondent internaţional al Associated Press (AP). Montajul său a avut peste 20 de milioane de vizualizări, a primit peste 179.0000 de like-uri şi a fost redistribuit pe Twitter de peste 27.000 de ori.

Născut în Luxemburg, cu tatăl britanic şi mama germană, Philip Crowther lucrează în prezent la Washington ca jurnalist radio şi de televiziune. Anterior a fost reporter şi prezentator de ştiri la Paris la postul francez France 24. 

PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Cum și cât puteți beneficia de servicii gratuite de îngrijire la domiciliu

Dacă sunteți asigurați și aveți probleme de sănătate care...

Jurnalista Emilia Șercan: Demisia lui Sorin Cîmpeanu ar trebui urmată de retragerea prevederilor controversate din Legile Educației

Jurnalista Emilia Șercan afirmă în interviul pentru Europa Liberă că acest moment al demisiei lui Sorin Cîmpeanu ar trebui folosit de clasa politică și de președintele Klaus Iohannis, creatorul proiectului „România Educată”, drept unul de reașezare a criteriilor de integritate și competență într-o funcție publică.

CLASIC_#LaServaPadronaRocks

Nu știu dacă e prima operă pusă în scenă...