VIDEO Un preot a sfințit o curbă din județul Bacău, loc în care se produc frecvent accidente

Data:

Un preot din satul Brătila de Jos, comuna Helegiu, din județul Bacău a ținut o slujbă în ”curba morții”, aflată la ieșirea din Onești spre Bacău, loc unde s-au produs mai multe accidente în ultimul timp, transmite Bacău.net.

„Astăzi, 2 februarie, la Întâmpinarea Domnului, după săvârșirea Sfintei Liturghii, am mers să sfințim locul numit ”curbă a morții” și am săvârșit rugăciuni întru călătorie binecuvântată a celor ce trec pe acolo și să fie izbăviți de accidente și de moarte năpraznică toți cei ce conduc autovehiculele și cei care merg în ele. Dumnezeu să vă păzească pe toți, să vă apere, să ajungeți sănătoși la destinație și să fiți izbăviți de orice accident”, este mesajul transmis pe pagină de Facebook a Parohiei Brătila de Jos.

Ultimul accident produs aici a avut loc sâmbătă, după ce o șoferiță de 34 de ani a intrat pe contrasens și a izbit o mașină care circulă regulamentar. În urmă impactului, o femeie de 60 de ani a murit, iar alte două persoane au fost rănite.

VIDEO și articolul pot fi urmărite pe G4 MEDIA.RO.

G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul: