VIDEO Zelenski, mesaj cu ocazia Zilei Victoriei împotriva nazismului: „Răul s-a întors. Din nou!”

Data:

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a spus că răul s-a întors în Ucraina, în timp ce a ținut un discurs emoționant cu ocazia Zilei Victoriei, când Europa comemorează capitularea oficială a Germaniei în fața Aliaților în cel de-al Doilea Război Mondial, potrivit HotNews.ro.

Viața pentru care soldații au luptat în acel război s-a încheiat pe 24 februarie, când forțele rusești au invadat, a spus el într-un mesaj video.

„Răul s-a întors. Din nou! Într-o formă diferită, sub sloganuri diferite, dar cu același scop” a spus Zelenski.

„La câteva decenii după Al Doilea Război Mondial, întunericul a revenit în Ucraina. Și s-a întors la alb-negru. Din nou! Răul s-a întors. Din nou! Într-o formă diferită, sub sloganuri diferite, dar cu același scop. În Ucraina a avut loc o reconstrucție sângeroasă a nazismului. O imitație fanatică a acestui regim. Ideile, acțiunile, cuvintele și simbolurile sale. Maniacal – până la detalii – reproducerea atrocităților și «alibiurilor» sale, care ar fi dat răului un scop sacru. Repetarea crimelor sale și chiar încercările de a-l depăși pe «învățător» și de a-l muta de pe piedestalul celui mai mare rău din istoria omenirii. Ei stabilesc un nou record mondial pentru xenofobie, ură, rasism și numărul de victime”, a mai spus președintele ucrainean.

Discursul complet a fost publicat și pe site-ul Administrației Prezidențiale din Ucraina.

YouTube video

Citește și: Clotilde Armand, neinvitată la școala unde a fost Jill Biden. Primăria Sectorului 1 a finanțat integral proiectul educațional pentru copiii din Ucraina

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!
1 COMENTARIU
  1. Culmea cinismului! In Ucraina e un razboi dus de mercenari nazisti pro Ucraina sau Pro Rusia! Comendiantul a citi pe dos scenariul dar, comedia continua! Circ si paine, video, si fake news e democratia pe care Ucraina o acorda cetateninilor ei pentru a,, intra” in adevarata meanjerie UE ssau in arena gladiatorilor NATO! Imi imaginez zambetul lui Basescu si Schwartenegger in comedia holywoodiana,, Sa ne radem cu Ursula si Macron”! Pe bibicul Biden nu-l punem la socoteala, e de-al casei!Precum comicul vestit al liberalismului canadian, justul Trudeau! Astia, au promis masini verzi cu sange albastriu populatie de pe continentul american,de la demcratia lui Zelensky …pentru litium! Pretul e in crestere, toti viziteaza Ucraina mai abitir decat Ierusalimul! ,,Hai, hai mere dilki” le canta Biden si Justin ucrainenilor lui Zelinsky! Dati-ne voi e sa exploatam litium-ul de la voi si va dam filme de Bollywood cu muzica de Lakhta Singh si Jaspinder Narula! Am zis, nu dau cu parul precum Putin! Ce cretin crede ca numai Putin e de vina in acest razboi al resurselor?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Firma care trebuia să păzească Complexul Energetic Valea Jiului a plecat

Firma care trebuia să păzească Complexul Energetic Valea Jiului...

Magazinele nu vor fi închise în weekend. Decizia lui Ciolacu

Magazinele nu vor fi închise în weekend, a declarat...