marți, 18 ianuarie 2022
AcasăLa ziPoliticăVioleta Alexandru l-a taxat dur pe premier: Nu îmi plac atacurile între...

Violeta Alexandru l-a taxat dur pe premier: Nu îmi plac atacurile între colegi. Am fost ţinta principală în ultima perioadă

Fostul preşedinte al PNL Bucureşti Violeta Alexandru a taxat dur, miercuri, declaraţiile premierului Florin Cîţu, potrivit cărora nu este treaba acestuia să intervină pentru funcţionarea coaliţiei guvernamentale la Bucureşti.

„Strategia aceasta – când e complicat, nu e treaba mea şi când îmi foloseşte politic, devine treaba mea – denotă lipsă de profesionalism, o continuă nefericire care nu te ajută să construieşti sau să uneşti, ci dimpotrivă. Nu îmi plac atacurile între colegi. Am fost ţinta principală în ultima perioadă. Punctele mele de vedere vor fi întotdeauna exprimate pentru a clarifica lucrurile. Nu foloseşte nimănui crearea de conflicte acolo unde nu sunt. Nu ar fi mai bine să ne respectăm şi să muncim? Asta le-am promis bucureştenilor”, a scris Violeta Alexandru, pe Facebook.

Potrivit acesteia, premierul Florin Cîţu că fost „absent”, în loc să ajute la Bucureşti.

„Părea că aştepta la cotitură. Nu este o abordare constructivă pentru binele PNL Bucureşti. Are acum posibilitatea să conducă după cum crede că e mai bine. Cu respect, aş recomanda, pentru autoritatea noului preşedinte de la Bucureşti”, a adăugat Violeta Alexandru.

Aceasta a mai spus că a intervenit când echipele de la sectoare au considerat că este nevoie, preocupându-se să asigure un echilibru în coaliţia dreptei.

„A pleca la câteva luni de lângă un coechipier, a nu fi corect cu el e doar un calcul politic mic cu efecte mari asupra Bucureştiului. Pe mine mă interesează să pun interesele oamenilor pe primul loc, iar, în acest caz, Bucureştiul chiar are nevoie ca toată lumea să pună umărul la treabă. Am fost lângă Nicuşor Dan când lupta să primească sprijin de la Guvern la momentul adoptării bugetului. Ar fi fost bine să îl primească. Un moment complicat”, a conchis Violeta Alexandru.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE