Voiculescu (PNL): Atâta vreme cât UDMR a sfidat Ziua Națională, ar fi drept, cinstit și recomandat să facă un pas în spate

Data:

Preşedintele PNL Olt, senatorul Liviu Voiculescu, cere UDMR „să facă un pas în spate”, în contextul în care liderii formaţiunii cel puţin au ignorat Ziua Naţională a României.

Parlamentarul oltean atrage atenţia că UDMR participă la guvernare de 25 de ani, însă liderii formaţiunii sunt în continuare nerecunoscători pentru privilegiile, omenia şi ospitalitatea de care se bucură în România.

Senatorul Voiculescu opinează că UDMR ar trebui să facă un pas în spate.

Citește și: Scade prețul țițeiului, dar nu se știe pentru cât timp

„De la oameni simpli până la politicieni sau guvernanți, întreaga Românie a sărbătorit ieri 104 ani de la Marea Unire. O Românie puternică, mândră, însă nu chiar atât de unită așa cum și-au dorit făptuitorii Unirii și cum ne-am dori cu toții.

Căci, deși de 25 de ani UDMR participă la actul guvernării din România, 25 de ani în care noi toți ceilalți am dovedit că îmbrățișăm și respectăm minoritatea maghiară reprezentată de UDMR, sfidarea acestei formațiuni politice față de Ziua Națională a țării la guvernarea căreia încă se află a depășit limitele bunei cuviințe.”

Continuarea, Reporter 24!

Sursă foto: Facebook Liviu Voiculescu

Urmăriți PressHUB și pe Google News

spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.
1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Un pictor clujean expune la Bienala de la Veneția | Monitorul de Cluj

Un pictor clujean expune la Bienala de la Veneția....

Universitatea Babeş-Bolyai, parteneriat cu o universitate din Marea Britanie pentru programe de studii comune

În perioada 17-19 aprilie 2024, Universitatea Babeş-Bolyai (UBB) a...

SUA vrea să trimită mai mulți consilieri militari Ucrainei | Aktual24

SUA vrea să trimită mai mulți consilieri militari Ucrainei,...