VRANCEA Podul provizoriu peste râul Putna, la Vadu Roșca, încă în așteptare, după 3 săptămâni

Data:

Oamenii din Vadu Roșca și din Vulturu așteaptă, de 3 săptămâni, un pod provizoriu peste râul Putna. Pe 30 aprilie s-a surpat podul aflat în reabilitare, iar autoritățile au promis, atunci, că vor amenaja un pod provizoriu, în cel mai scurt timp. Iată că au trecut 3 săptămâni, iar podul provizoriu nu este gata.

Oamenii sunt nevoiți să ocolească aproximativ 15 kilometri pentru a ajunge din Vadu Roșca în Vulturu.

„Asta înseamnă să trăiești în România. Lucrări de ”mântuială” și bătaie de joc față de cetățenii din acest sat.

După ce au distrus legătura către comuna Vulturu, distrugând în același timp și o parte din economia satului, după 3 săptămâni nu au fost în stare să facă un pod provizoriu.

Mulțumim conducerii locale și celei județene pentru ajutorul acordat acestui sat.”, au scris, pe Facebook, localnicii din Vadu Roșca. Zilele trecute, ei au distribuit pe rețelele de socializare fotografii cu stadiul mult-așteptatului pod provizoriu peste râul Putna, scrie VRANCEA24.RO.

Vrancea 24
Vrancea 24https://www.vrancea24.ro/
Publicația a reușit să se impună în conștiința publică datorită promptitudinii și calității informațiilor, precum și a jurnaliștilor care activează în cadrul publicației (cu experiență de peste 20 de ani în acest domeniu). Publicația Vrancea24.ro este urmărită nu numai în Vrancea ci și în județele limitrofe, în București și în străinătate, mai ales în țările unde trăiesc mulți vrânceni plecați la muncă (ex: Italia, Marea Britanie, Spania, Germania, Franța etc).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul: