Vrâncenii, buni de plată, pentru că prefectul a decis să apere singur județul într-un proces cu un samsar de păduri

Data:

Decizie definitivă a instanței în cazul retrocedării de pădure solicitate de procuratorul Maricel Cosor. Deoarece nu a fost pus în posesie pe amplasamentul dorit de către Comisia de Fond Funciar (din care fac parte reprezentanți ai Prefecturii Vrancea și ai Direcției Silvice Vrancea), Maricel Cosor a dat în judecată Romsilva și comisia amintită, ca intervenient pentru Tatiana Apostoleanu.

Și a câștigat în martie. Judecătoria Focșani a obligat, atunci, Romsilva și în speță Comisia Județeană pentru Stabilirea Dreptului de Proprietate Privată asupra Terenurilor Vrancea la plata unui cuantum definitiv al penalităţilor datorate reclamantei Apostoleanu, în solidar, în sumă de 2,09 milioane lei.

La momentul respectiv, Maricel Cosor a apelat la un executor din Târgu Bujor, Galați, care a obținut sechestru pe toate autoturismele aflate în dotarea Prefecturii Vrancea și a Direcției Silvice Vrancea.

Citește și: SUSȚINE PRESShub. Donează sau redirecționează o parte din impozitul pe venit/profit

Ulterior, sechestrul pe mașini a fost ridicat, iar procesul a continuat la Tribunalul Brăila.

Prefectul Nicușor Halici a ținut să reprezinte chiar el în instanță Comisia Județeană pentru Stabilirea Dreptului de Proprietate Privată asupra Terenurilor Vrancea, însă demersul său s-a încheiat cu un eșec.

Acum, buni de plată sunt contribuabilii vrânceni.

Continuarea în Vrancea24.ro.


Urmăriți PressHUB și pe Google News

spot_imgspot_img
Vrancea 24
Vrancea 24https://www.vrancea24.ro/
Publicația a reușit să se impună în conștiința publică datorită promptitudinii și calității informațiilor, precum și a jurnaliștilor care activează în cadrul publicației (cu experiență de peste 20 de ani în acest domeniu). Publicația Vrancea24.ro este urmărită nu numai în Vrancea ci și în județele limitrofe, în București și în străinătate, mai ales în țările unde trăiesc mulți vrânceni plecați la muncă (ex: Italia, Marea Britanie, Spania, Germania, Franța etc).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related