Vreme rece de Florii în toată țara. La munte va ninge

Data:

Meteorologii au emis, sâmbătă, o alertă privind intensificări temporare ale vântului, ninsori la munte, vreme în răcire accentuată începând din 16 aprilie, ora 12 până pe 18 aprilie, ora 10, duminică fiind anunţată vreme deosebit de rece în toată ţara.

Vremea se va schimba semnificativ, iar la munte va ninge şi va fi viscol.

Valorile termice vor fi în scădere semnificativă, astfel că duminică (17 aprilie), vremea va fi deosebit de rece în toată ţara, anunţă meteorologii.

Conform informării emise sâmbătă, în intervalul 16 aprilie, ora 12 – 18 aprilie, ora 10, local şi temporar vântul va avea intensificări, cu rafale în general de 45…55 km/h, iar izolat peste 60 km/h.

Va ploua în toate regiunile şi pe arii restrânse, în sudul şi sud-estul ţării, se vor acumula cantităţi de peste 15…20 l/mp, iar pe parcursul zilei de sâmbătă (16 aprilie) vor fi şi manifestări de instabilitate atmosferică.

spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent, redactor-șef la publicația Vrancea24, corespondent G4 Media și editor la PRESShub, cu o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune. Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent la mai multe publicații și televiziuni naționale. Este singurul ziarist român menționat de două ori în Raportul de Stat al Statelor Unite ale Americii, în anii 2006, respectiv 2020, la capitolul Libertatea de exprimare. A fost cercetat de DIICOT pentru că a refuzat să dezvăluie sursa unor scurgeri de informații din NATO - MApN și a câștigat 5 procese intentate de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Iohannis printre favoriții pentru funcția de președinte al Comisiei Europene | Politico

Iohannis printre favoriții pentru funcția de președinte al Comisiei...

Una din trei mame minore a rămas gravidă la 15 ani

Una din trei mame minore a rămas însărcinată pentru...

BEC permite ruperea alianței PSD-PNL la București, deși termenul a fost deja depășit 

BEC permite ruperea alianței PSD-PNL la București, printr-o hotărâre...